Hvor er Danmarks grønne fremtid?

24. november 2020

Hvor er Danmarks grønne fremtid?

Den er ikke lige til at få øje på. Men lige under dine fødder ligger svaret på en mere grøn fremtid: Fjernvarmen. Og det skal en ny kampagne nu bringe frem i lyset.

Grøn omstilling? Her kommer den!

Selvom 3,6 millioner danskere har fjernvarme, er der mange, der ikke ved, at fjernvarmen er den bedste, billigste og mest effektive måde at opvarme boliger og bygninger på.

Faktisk er fjernvarmen så grøn, at den kan levere hele 44 procent af Danmarks ambitiøse klimamål på 70 procents CO2-reduktion. I 2030 vil fjernvarmen være helt CO2-neutral, og den er allerede godt på vej.

Men hvis fjernvarmens reduktion for alvor skal komme klimaet til gode, skal vi have alle med: Endnu flere skal vælge fjernvarme derhjemme. Og vores politikere skal gøre det nemt at vælge rigtigt.

Lad os tale fjernvarmen op

Lige nu er hele den danske fjernvarmebranche gået sammen om en kampagne, der skal få den grønne fjernvarme frem i lyset. Så du kan møde fjernvarmen for eksempel i reklameblokken på tv, mens du venter på bussen eller når du færdes på nettet.

Vi håber, du tager godt imod kampagnen - og vil være med til at tale fjernvarmen op. Ikke for vores skyld, men for klimaets, klodens og din.

Se kampagnefilmen og læs mere.

//